Biroul individual de arhitectura Dan Manea are ca obiectiv principal proiectarea constructiilor civile. Fie ca aveti nevoie de proiectare locuinte rezidentiale (proiecte case, vile, case din lemn, case de vacanta, proiecte blocuri, ansambluri rezidentiale), constructii comerciale, industriale si spatii de productie sau de amenajari interioare, amenajare birou si design interior, biroul individual de arhitectura Dan Manea va furnizeaza solutiile adecvate.

Misiune: sa fim, ca arhitecti, prima alegere a dumneavoastra.

Valori:
loialitate fata de client: va ascultam cu atentie, comunicam deschis in toate etapele care influenteaza rezultatul final al fiecarui proiect, clientii nostrii devin prietenii nostrii.
calitate si profesionalism: spiritul intregii echipe amplifica experienta, componentele tehnice si talentul arhitectilor nostrii iar creativitatea creste in aoest fel natural, din ratiune si functionalitate.
originalitate si modestie: inovind prin traditie, creem desenul unic care îmbogaţeste peisajul si in care va veti simti acasa.
echipa noastra: reputatia ne da puterea onesta de a continua si responsabilitatea de a ne recunoaste in proiectele noastre, calitatile profesionale si umane ale colectivului nostru ne recomandaca unii din cei mai buni specialisti in arhitectura montana.
experienta: mai bine de 20 de ani de proiectare materializati in peste 100 de imobile realizate in zonele montane.

Viziune: credem in frumusetea lucrurilor simple, in armonia interioara a spatiilor, in unitatea cu natura pe care o respectam si incercam sa o intelegem. suntem specializati in arhitectura montana proiectam locuinte, vile, case de vacanta si obiective turistice zona de activitate o constituie localitatile: Sinaia, Busteni, Azuga si Predeal, va putem asista in toate etapele investitiei pe care v-o propuneti:

● achizitionarea terenului si studiile preliminare topo/geo.
● intocmirea temei de proiectare si analiza ei comparativa.
● întocmirea si obtinerea avizelor si autorizatiei de construire.
● documentatţiile tehnice de executie pentru toate specialitatile.
● decoratiuni interioare si exterioare, amenajari peisagere.
● procesare PC si imagini virtuale 3D.
● urmarirea executiei si consultanta pentru alegerea materialelor si echipamentelor.